DUYURU
Odamız Meslek Komitesi ve Meclis Üye Seçimleri 16 Ekim 2022 Pazar günü, 09.00-17.00 saatleri arasında Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilecektir. Oy kullanacak tüzel kişi temsilcilerinin Odamız Ticaret Sicili Müdürlüğünden Seçim Yetki Belgesi alması gerekmektedir.
Tek kişi münferit imza yetkilisi bulunan şirketler, Müdürlüğümüze gelmeden mersis.gtb.gov.tr adresine e-Devlet ile giriş yaparak; “Belge Başvurusu” ekranından “Seçime Özgü e-Sicil Tasdiknamesi” alabileceklerdir.
Birden fazla imza yetkilisi bulunan şirketler, şubeler ve kooperatifler için, Müdürlüğümüze “Dilekçe” ile başvuruda bulunularak “Seçim Yetki Belgesi” talep edilmesi gerekmektedir.
Gerçek kişi üyeler kimlik belgeleri ile tüzel kişi üyeler ise kimlik belgeleri ve seçim yetki belgeleri ile oy kullanacaklardır.
Üyelerimize saygıyla duyurulur.