KOBİ’lere Almanya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Lüksemburg ve İsviçre’de yer alan KOBİ’ler ile ikili ve çoklu iş birliği imkânı sağlayan IRA-SME 33. çağrısı açıldı.

IRA-SME (International Research Activities by Small and Medium-sized Enterprises) Ağının 33. çağrısı ile küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) dâhil olduğu uluslararası araştırma, geliştirme ve yenilik projelerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

27 Mart 2024 tarihine kadar açık kalacak olan çağrı ile Almanya, Avusturya, Belçika (Flaman ve Valon Bölgeleri), Brezilya, Lüksemburg, İsviçre’de yer alan KOBİ’ler ile ikili ve çok taraflı işbirliğine olanak tanınmaktadır.

Çağrıya ülkemizden yapılacak başvurularda sanayi-akademi işbirliği tercih nedeni olmakla birlikte çağrı ortağı en az 2 ülkenin yer aldığı KOBİ-KOBİ işbirliği projeleri desteklenebilecektir.

Uluslararası çağrı metnine IRA-SME çağrı sayfasından, ulusal kurallara ilişkin bilgilere ise ve ulusal kurallar dokümanından ulaşılmaktadır.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın

Etkinlik Tarihi : 27 Mart 2024 Çarşamba
Etkinlik Saati : 09:00 – 17:00