ABD Ankara Büyükelçiliği Siyasi Bölüm Diplomatı Kevin BOYD ve Siyasi Bölüm Danışmanı Filiz CONWAY Yönetim Kurulu Başkanımız Salim AKBAŞ’ ı ziyaret etti.

Büyükelçilik Siyasi Bölümü olarak, iletişimde  Ankara Merkez Bina’dan telefon veya  e-mail’i kullanmak yerine,  önemli gördükleri kurumlar ve yöneticiler ile bu gibi  ziyaretlerle yüz yüze iletişimi daha çok tercih etmeye başladıklarını ve Sinop ilimize ayrı bir özel önem gösterdikleri için de bu anlamda ilk ziyaret için Sinop’u belirlediklerini ilettiler. Sinop Ticaret ve Sanayi Odamız ile başladıkları Sinop ili ziyaretlerinde, ilimizin sosyoekonomik durumu, yaklaşan yerel seçimlere dair siyasal analiz hakkında güncel durum bilgileri edinmek istediklerini belirterek Yönetim Kurulu Başkanımız Salim Akbaş, Yönetim Kurulu Sayman Üyemiz Sabri Açıköz ve Genel Sekreterimiz Birol Özkara ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Başkanımız Akbaş’ın, ABD’li yatırım şirketleri ve Sinop’un  yatırım fırsatlarını buluşturma teklifi konusunda ise Büyükelçiliğin Ekonomi bölümü diplomatları ile Ankara’da ayrı bir toplantı gerçekleştirme konusunda destek olacaklarını belirttiler.