Turizm alanında faaliyet gösteren üyelerimiz ve paydaşlarımız Sinop Turizm Sektör Toplantısında bir araya geldi.
Sinop Ticaret ve Sanayi Odası koordinasyonunda düzenlenen toplantıya, odamıza kayıtlı ve turizm alanında faaliyet gösteren sektör temsilcileri, TC KUZKA Şehir Tanıtımı ve Markalaşma Birimi Başkanı Serkan Doğru, Odamız Genel Sekreteri Ümit Çamur, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Salim Akbaş ve Meclis Başkanımız Erol Derici katıldı.
Sinop ilinin Turizm Sektörüne yönelik olarak sorun ve çözüm önerilerinin sektörün farklı alanlarından temsilcileriyle bir arada değerlendirildiği toplantıda, Covid-19 salgını sonrasında ilimizin ve ilçelerimizi bekleyen fırsat ve tehditler, halihazırda var olan sorunlara yönelik müdahaleler ve olası işbirlikleri masaya yatırıldı.
Sonraki süreçte periyodik olarak düzenlenecek Sektör Toplantılarımız, odamıza bağlı tüm meslek komitelerini kapsayacak şekilde ileriki günlerde organize edilmeye devam edecek.