Değerli üyelerimiz,
Pandemi ile birlikte dijital dönüşümün önemi daha da artmış, üyelerimizin ürünlerini dijital ortama taşıyarak satış kanallarını genişletmeleri daha da önemli hale gelmiştir.
Bu ihtiyaca yönelik olarak TOBB ve Vodafone İşbirliği’nde “E-Ticaret Hizmet Paketi” tasarlanmış, söz konusu paketle işini dijital ortama taşımak isteyen üyelerimizin e-ticarette faaliyetlerini sürdürebilmeleri için ihtiyaç duyacakları tüm hizmetler ve altyapı bir arada toplanmıştır.
Bu paket ile üyelerimizin e-ticaret ihtiyaçları doğrultusunda anahtar teslim e-ticaret siteleri kurulabilmekte olup, Kasım ayı boyunca üyelerimize özel büyük indirim fırsatları sunulmakta, e-ticaret ile ilgili sorularınız ve bilgilendirme için de ücretsiz danışmanlık ve eğitim sağlanmaktadır.
Bu kapsamda 26 Kasım Perşembe saat 14:00’te online olarak E-Ticaret toplantısı düzenlenecek olup, üyelerimiz paket hakkında bilgi alabilecek e-ticarete ilişkin tüm soru ve görüşlerini iletebileceklerdir. COVID-19 pandemisi nedeniyle önem kazanan dijital dönüşüm süreçleri açısından üyelerimizin toplantıya katılımlarının önemli olacağı düşünülmektedir.
Toplantı Cisco Webex programı üzerinden gerçekleştirilecek olup, ilgili yazılımın indirilmesi gerekmektedir. Konu ile ilgili odamız tarafından destek sağlanmaktadır.
Toplantıya giriş linki ise aşağıdaki gibidir
Toplantı ID